dilluns, 16 de febrer del 2009

Proper Recital Març 2009

a
Amb motiu del dia de la Dona, el 5 de Març a les 19,30h, a l´Escola d´Adults d´Albal tindrà lloc un recital de poesia, presentat i dirigit per Vicent Camps. Desitgem que vos agrade. Vos esperem.

2 comentaris:

  1. Enhorabona per tan bona feina. m'agradesn molt els enllacos.
    Fins prompte.

    ResponElimina
  2. Bueno, vullc aprofitar el blog, ja que hi han pocs moments de compartir o no trobe l'espai, tot lo que he vixcut gracies al taller que en l'any 2007 vaig participar. "taller de poesía" i vaig pensar que era per a facilitar la expresiò poética.
    En el meu proces de crisis personal, que crec que allargue per sentirme viva, sentirme decidint la meua vida.
    Este temps ha sigut un trobarme, un deixarme dur i sentir poesía en cadascu de les persones que hau anat participant. He disfrutat cada poesía, per a mi escoltarla novament era trobar altra image que no havía sigut concient avans, era com anar descubrint pincelades .
    Jo, no he tingut lectura poética, i sé que lo que m´ha posibilitat obrirme a ella ha sigut el poder escoltarla.
    Sols dir, que en esta última selecciò jo m'he sentit molt tocada, m'emocionava i crec que tots els meus companys i amics han escoltat algo d'aquest ultim recital.
    I sobretot m'he vist retratada en el poema que vaig llegir. "No me arrepiento" de Gioconda Belli.
    Expresa algo cotidià (les contradiccions internes entre lo que "deuría ser" socialment acceptat i lo que he decidit ser) ho trasmet en unes images que expresent tant els meus sentiments i que al mateix temps son noves imagens "me miran a traves de los espejos..."
    Xelo

    ResponElimina

comentarios