dimecres, 11 de març del 2009

Agraïments

El passat dia 5 de març a l´Ecola d´Adults d´Albal (entitat patrocinadora) i amb el recolzament de l´ajuntament de la localitat, apostant per la cultura poètica, va tindre lloc el recital de poesia que amb motiu del dia de la dona treballadora va realitzar esta associació.
Des d´este escrit per part de tota l´associació volem fer una menció especial a l´Escola d´Adults d´Albal per la seua ajuda i colaboració, sense la qual no podriem portar endavant els nostres objetius.
Agraïment també al mestre Vicent Camps que en tanta cura prepara i ens prepara per a cadascun dels recitals que fem.
També donar les gràcies a eixe públic, a totes les persones que ens acompanyen en cada acte, i que tan bona resposta ens donen sempre.
I per a les recitadores i els recitadors, la més sincera enhorabona, pense que tots estiguerem a l´altura que ens pertoca, i com va dir Vicent Camps, ja hem assolita un bon nivell. Un recod especial també a les recitadores i els recitadors que per un motiu o un altre no pogueren estar allí amb nosaltres.
Tot i això esperem que el proper recital siga encara més bó i per supost els invitem i desitgem que ens continuen acompanyant.
Salutacions

1 comentari:

  1. Sense pressa però sense pausa, crec que eixe és el secret, heu de ser conscients que les coses importants, poden sorgir per una casualitat, però en eixe cas serà algo fugaç, però quan una cosa passa a permanèixer en el temps, com és el cas del vostre treball amb la poesia recitada, és perquè hi ha alguna cosa més, que val la pena cuidar i mimar.
    Al meu entendre, els components que aleatòriament s'han ajuntat i estan donant com resultat, esta bonica aventura poètica són: en primer lloc, una bona qualitat humana de les aproximadament vint persones que formeu Paraules al Vent, la perfecta comprensió per la vostra part, del missatge que des del principi del treball vos vaig presentar i que ara recorde: els vostres recitals han de ser una labor de conjunt, cap veu de Paraules al Vent, és més important que la de la companya o company, tots disfruteu els poemes de la resta de recitadors, eixa és al meu entendre, la clau de l'èxit obtingut fins al moment, tots i cada un sou igual de necessaris, a pesar de la vostra disparitat d'edats, procedències, veus, criteris...hi ha algunes coses que vos uneixen en la preparació d'un recital, la sensibilitat davant dels poemes que parlen de coses de la vida de tots nosaltres, i la visió de pertinença a un grup en el que tots sou necessaris, inclús qui no ix a recitar. Si a açò afegim, una il·lusió compartida pel professorat de l'Escola Permanent d'Adults i el propi Ajuntament d'Albal, i una col·laboració exquisida; que en el terreny personal arriba fins que alguna professora i l'alcalde, formen part del grup de recitadors i recitadores. L'èxit està garantit.
    Ara , crec, que després de dos anys llargs de treball, heu de marcar-vos nous reptes, el portar a la ràdio els recitals ja treballats, crec que és una molt bona idea, així com incidir en eixos poemes que ja vau treballar en el seu moment, i als que possiblement, unes noves lectures, algun assaig més, els convertiria en molt més vostres a l'hora de recitar.
    Invitar, a gent relacionada amb la poesia, perquè donara alguna conferència, si és possible, gent que entén la poesia com una cosa senzilla, una cosa quotiana, una cosa que ha de formar part de la vida de tots i cadascun de nosaltres, no solament de les èlits.
    No heu de deixar de banda, la possibilitat de constituir un CLUB DE LECTURA POÈTICA, com ja vos he dit en alguna ocasió només en l'Ajuntament del Ferrol, que jo conega, existeix, i sé que és un èxit. Vosaltres, heu de coordinar, eixe Club, a Albal, obrir-lo a més gent, que funcione en l' E.P.A. o en la biblioteca, publicitar-lo, la poesia és de tots i cal que siga per a tots. El treballar un mateix llibre, per part de tots els components de Paraules al Vent, i que d'eixe treball, sorgisca un recital, pot ser un repte apassionant.
    Són moltes més, les coses que podeu fer, però com vos deia al principi, a poc a poc, assaborint-les totes. La meua opinió és que aneu pel bon camí. Enhorabona, ens veiem el 25.
    Possiblement ja portaré la meua proposta d'autors i distribució de poemes per a l'últim recital del curs. Com sempre , podrem canviar-los sobre la marxa, però per organització de dates, crec que és important que porte confeccionada la meua proposta.
    I la meua il·lusió, és poder treballar l'últim trimestre, des de la visió de Club de Lectura Poètica, de manera, que caldrà anar pensant en la possibilitat, de poder llegir tots un mateix llibre en valencià i un altre en castellà. Ho parlem. !Salut i poesia!.

    ResponElimina

comentarios